Kauneushoitola MN Beautylife Center  

Uusia hoitomuotoja: 

KESTOPIGMENTOINTI MEICHA Konseptilla
(
MICROPIGMENTATION BY MEICHA)

Tuotteet valmistetaan Amerikassa tarkan valvonnan alaisena.  Meicha tekniikalla olet turvallisissa käsissä hoitolassamme. Kaikki neulat ja suojat ovat kertakäyttoisiä ja steriileitä.

Jos haluat olla huoliteltu kellon ympäri - haluat piirteittesi kohotusta - jos sinulla on vaikeuksia meikin teossa ja haluat siistin valumattoman meikin - tai värisi ovat haalistuneet, niin kestopigmentointi auttaa sinua. Myöskin epäsymmetriaa voidaan korjata.

Pigmentoitavia alueita ovat kulmakarvat, silmienrajaukset ja huulten rajukset. Pigmentoitavien alueiden väri säilyy 2-5 vuotta.

Puolen tunnin konsultaatio on ilmainen, tällöin valitaan sopiva väri ja tehdään pigmentointisuunnitelma.  Allergiatesti voidaan tehdä tässä yhteydessä. Mallit ja sävyt suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Hyviä värisävyjä on runsaasti.

Toimenpiteen kulku:  Alueelle laitetetaan puudutusaine n. puoleksi tunniksi. Puudutusainetta lisätään koko työskentelyn ajan. Puudutuksen ja pigmentoinnin aika on 1.5-2 tuntia. Pigmentointi tehdään kaksi kertaa. Toinen kerta 3-5 viikon kuluttua, jos on tarvetta. Pigmentoinnin jälkeen esiintyy hilseilyä, lievää turvotusta ja ihon rupeutumista muutaman päivän ajan. Pigmentoitu alue vaalenee huomattavasti 3-7 päivän kuluessa.

Tarkat kotihoito-ohjeet käydään läpi yhdessä ja asiakas saa ohjeet kotiin mukaan. Kuitenkin saunomista ja hikijumppaa tulee välttää 4 päivän ajan.

TEETÄ KESTOPIGMENTOINTISI VAIN AMMATTILAISELLA!

Website: www.mei-cha.com. Hinnat löytyvät hinnaston loppuosiosta.

  [Pääsivu] [Uutiset] [Tuotteet] [Palvelut] [Yritys Info] [Kemikalio] [Hinnasto] [Kuvia]